Apple iPhone 8

Apple  iPhone 8 … COMUNICARE shop – mobiteli Mostar …kontakt tel:036327374 …

 

 

rate3

 

 

 

Apple  iPhone 8

 

Nemojte dopustiti da Vaš iPhone kupi netko drugi,
rezervirajte svoj već sada … tel: 036327374 .

apple gar

 

Briljantan um.

Spektakularno stakleno kućište. Najpopularnija kamera na svijetu u nikad boljem izdanju. Najpametniji i najsnažniji čip za pametne telefone. Superjednostavno bežično punjenje. Dosad neviđene mogućnosti proširene stvarnosti. To je iPhone 8. Nova generacija iPhonea.

 

 

Stakleno kućište…
Najotpornije staklo ikad viđeno na smartphoneu. Sprijeda i straga. Bojom usklađeno kućište od aluminija kakav se koristi u zrakoplovnoj industriji. Nove boje: svemirski siva, srebrna i zlatna.

Zaslon Retina HD…
Sada s tehnologijom True Tone….

Najnoviji zaslon…
Nikad ljepši zaslon Retina HD s True Toneom, 3D Touchem i širokim spektrom boja.
True Tone…
Tehnologija True Tone automatski prilagođava balans bijele boje svjetlosnim uvjetima oko tebe. Za bolji pogled na stvari u svim situacijama.
Živopisne boje…
Zahvaljujući širokom spektru i najvjernijem prikazu boja u industriji, sve što vidiš na zaslonu intezivnije je i realističnije.

 

KamereNajpopular­nija kamera na svijetu u nikad boljoj formi.

 

Najnoviji senzor…
iPhone 8 ima još napredniju kameru od 12 MP s većim i bržim senzorom, novim filterom boja, dubljim pikselima i optičkom stabilizacijom slike za fotografije i videozapise.

A11 Bionic…

Najmoćniji i najpametniji čip za smartphone.

 

Brži procesor…
Upoznaj A11 Bionic. Novi procesor ima četiri jezgre za energetsku učinkovitost i dvije jezgre za performanse. Prve su do 70, a druge do 25 posto brže nego kod čipa A10 Fusion.
iOS…
iOS je najnapredniji, najintuitivniji, i najsigurniji mobilni operativni sustav na svijetu koji će ti omogućiti da izvučeš maksimum iz svog iPhonea.

 

COMUNICARE shop 📱👍