Apple iPhone Xs …. Xs MAX

Apple  iPhone Xs … Xs MAX … COMUNICARE shop – mobiteli Mostar …kontakt tel:036327374 …

 

rate3

 

Kontakt tel: 036327374 .

apple gar

 

Apple  iPhone XS  dostupan u bojama:  black, silver,  gold

Interna memorija: dostupan u verzijama od  64GB,  256GB. 512GB

Apple  iPhone Xs … Xs MAX

 

Super Retina u dvije veličine, uključujući najveći zaslon ikad viđen na iPhoneu. Još brži Face ID. Najpametniji i najmoćniji čip za pametne telefone. I revolucionarni sustav s dvojnom kamerom. iPhone XS ima sve što voliš kod iPhonea. Samo ljepše, brže i bolje.

 

Super Retina. Super velika.

 

OLED zasloni napravljeni upravo za iPhone XS prikazuju sliku u HDR kvaliteti s dubokim nijansama crne i najvjernijim prikazom boja među pametnim telefonima. A iPhone Xs Max se može pohvaliti s najvećim zaslonom u povijesti iPhonea.

Vrhunski materijali.

Najotpornije staklo ikad ugrađeno u pametni telefon. Prekrasna nova zlatna boja dobivena bojanjem metala na mikroskopskoj razini. Precizno obrađen okvir od nehrđajućeg kirurškog čelika.

Napredni Face ID.

 

Sigurnost je jednostavna stvar kad je lozinka tvoje lice. Jednim pogledom možeš otključati iPhone, prijaviti se u aplikaciju ili na korisnički račun. To je daleko najsigurniji način potvrde identiteta na pametnom telefonu. A sada radi još brže.

Ništa nije kao iPhone.

 

Iza svakog iPhonea stoje brojne odluke koje ga čine jedinstvenim: od načina proizvodnje, preko pažnje posvećene sigurnosti i privatnosti, do inovativnog recikliranja svakog njegovog dijela.

 

 

 

Apple  iPhone Xs … Xs MAX … COMUNICARE shop – mobiteli Mostar …kontakt tel:036327374 …

COMUNICARE shop 📱👍