Samsung Galaxy A8 (2018) …NOVO!

Samsung Galaxy A8 (2018)… COMUNICARE shop – mobiteli Mostar …kontakt tel:036327374 …

 

Kontaktirajte nas za savjet ili cijene, tel: +38736327374
veselimo se Vašem pozivu kao i uspješnoj budućoj suradnji.

 

gar11

 

 

Proširite svoje vidike

Uživajte u širokom pogledu na Samsung A8 s beskrajnim zaslonom. Riječ je o prekrasnom, velikom zaslonu koji se širi s jedne na drugu stranu i nudi prošireno vidno polje s kojega nećete moći skinuti pogled.

Proširite svoje vidike

Istaknite svoj stil

Bio Vaš ukus odvažan ili klasičan, na raspolaganju imate modrene boje za svoj Galaxy A8. Glatki, zaobljeni rubovi, koji omogućuju ugodnije i ergonomičnije držanje u ruci, čine Vaš telefon prekrasnim uređajem koji nećete htjeti odložiti.

Istaknite svoj stil

Uronite u prizor

Osjećat ćete se kao da ste u potpunosti uronjeni u sliku na zaslonu zahvaljujući 18,5 : 9 omjeru širine i visine beskrajnog zaslona. Dosad najveći zaslon Galaxy A telefona nudi prošireni horizontalni pogled koji pruža nevjerojatno filmsko iskustvo.

Uronite u prizor

Vidite sve odjednom

Beskrajan zaslon je također dulji od zaslona prethodnog modela te Vam omogućuje čitanje i pretraživanje uz manje skrolanja. Bilo da gledate što ima novo na društvenim mrežama ili čitate novinske članke, moći ćete vidjeti više toga odjednom te pritom odmoriti svoje palce.

Vidite sve odjednom

Remek-djelo dok kažete keks

Snimanje nevjerojatnih fotografija na Galaxy A8 jednostavno je poput laganog dodirivanja blende. Dvostruka prednja kamera pruža inovativan način snimanja selfieja i wefieja time što Vas i Vaše prijatelje stavlja u prvi plan te Vam omogućuje da ovjekovječite trenutke na sasvim novi način. Uz glavnu kameru od 16 MP slike Vašeg okružja također će ispasti svijetle i jasne.

Remek-djelo dok kažete keks

Usavršite svoj selfie

Učinite svoje selfieje efektnijima i zabavnijima s pomoću značajke Live Focus na dvostrukoj prednjoj kameri. Ona zamućuje pozadinu i stvara bokeh efekt s pomoću kojeg se Vi i Vaši prijatelji ističete. Poslije možete namjestiti oštrinu koja Vam najbolje odgovara. A aktiviranjem Beauty efekta prije slikanja dobit ćete fantastične selfieje i wefieje.

Usavršite svoj selfie

Zabava je u prvom planu

Personalizirajte svoje fotografije uzbudljivim naljepnicama i filtrima. Ukrasite selfieje naljepnicama korištenjem tehnologije prepoznavanja lica. Ili ih prilagodite s pomoću značajke Food Mode, Beauty efekta ili filtra. Beauty efekt funkcionira i dok snimate videozapis s prednjom kamerom, tako da možete zablistati u punom sjaju dok ste u pokretu.

Zabava je u prvom planu

* Beauty efekt moguće je aktivirati samo tijekom korištenja prednje kamere. ** Beauty efekt nije moguće namjestiti tijekom snimanja videozapisa. *** Raspoloživi filtri mogu se razlikovati ovisno o korisniku.

Snimite fotografije neovisno o osvjetljenju

Bilo da ste u noćnom izlasku ili Vas uhvati mrak, dobit ćete jasnu sliku zahvaljujući poboljšanoj značajki snimanja pri slabom osvjetljenju glavne kamere uređaja Galaxy A8. Svijetla leća od F1.7, krupniji pikseli od 1.12㎛ i veći senzor od 1/2.8” upijaju svjetlo iz okružja zbog čega su fotografije jasne i detaljne.

Snimite fotografije neovisno o osvjetljenju

Pametan način pretraživanja

Pronađite slike s lakoćom s pomoću vrpce za pretraživanje galerije slika. Tijekom pretraživanja galerija analizira Vaše fotografije te izvlači važne slike prikazujući ih po kategorijama.

Pametan način pretraživanja

Ovdje smo da Vam pomognemo

Držite se dnevnog rasporeda, namjestite podsjetnike i dobivajte informacije preko svoje kamere zahvaljujući Bixbyju. Bixby je virtualni pomoćnik koji s Vama komunicira preko tekstualnih poruka i dodira te koji pamti Vaše navike. Zahvaljujući značajkama Bixby Home, Bixby Vision i Bixby Reminder*, savršeno se uklapa u uređaj Galaxy A8, ali i Vaš životni stil.

* Određene Bixby značajke su dostupne samo u pojedinim zemljama za određene uređaje i na određenim jezicima.

Ovdje smo da Vam pomognemo

Uvijek spreman za Vas

Informirajte se bez buđenja svojeg telefona. Značajka Always on Display (uvijek prikazan) uvijek je dostupna te sadrži važne informacije poput datuma, vremena, obavijesti pa čak i razine napunjenosti baterije.

 Uvijek spreman za Vas

Odvojite razgovore na poslu i kod kuće

S lakoćom razdvojite poruke vezane uz posao od osobnih razgovora. Zahvaljujući značajki Dual Messenger, odsad se na svojim omiljenim aplikacijama za dopisivanje* možete povezati s dva različita računa za razgovor te jednostavno možete instalirati drugu stavku na početnom zaslonu.

Odvojite razgovore na poslu i kod kuće

* Aplikacije za dopisivanje koje podržava značajka Dual Messenger mogu se razlikovati ovisno o zemlji i regiji.

Zaštitite svoje podatke

Zaštitite osobne podatke s pomoću značajke Secure Folder (Sigurna mapa) na uređaju Galaxy A8. Stvara zaseban prostor u Vašem uređaju** u kojemu možete pohraniti osjetljive i osobne podatke te osigurati da su navedeni podatci dostupni isključivo Vama.

* Dostupnost ove usluge varirat će ovisno o prirodi šifriranog sadržaja. ** Značajka Secure Folder odvaja prostor za pohranu podataka na razini programske podrške bez zauzimanja dodatnog prostora.

Zaštitite svoje podatke

Praktičan nadzor Wi-Fi mreže

Jednostavno pohranjuje mobilne podatke i produljuje vijek trajanja baterije s pomoću prilagodljivog sustava za nadzor Wi-Fi mreže na Galaxy A8 uređaju. Pamti mjesta na kojima ste se prethodno povezali na Wi-Fi mrežu i uključuje se radi trenutnog povezivanja kada se nalazite unutar dometa. A kada se nađete izvan dometa usluge, Wi-Fi mreža se isključuje radi sprječavanja pražnjenja baterije.*

Praktičan nadzor Wi-Fi mreže

* Wi-Fi veza i njezina brzina mogu se razlikovati ovisno o zemlji u kojoj se nalazi korisnik.

Brzo i jednostavno otključavanje

Otključavanje je jednostavno poput snimanja selfieja ili skeniranja vlastitog prsta. Tehnologija prepoznavanja lica i čitač otiska prsta omogućuju brži i praktičniji pristup telefonu.

Brzo i jednostavno otključavanje

* Tehnologija prepoznavanja lica manje je sigurna od prepoznavanja uzorka, PIN-a ili lozinke. ** Slika zaslona simulirana je radi ilustracije.

Učinite više i pohranite više

Možete brzo i besprijekorno raditi više stvari odjednom ili igrati mobilne igre zahvaljujući 4 GB RAM memorije na uređaju Galaxy A8. A možete i s lakoćom čuvati važne stvari pri ruci uz microSD karticu koju je moguće proširiti s dodatnih 400 GB. Ako često putujete ili imate dva zasebna broja, također možete koristiti dvojnu SIM karticu