Samsung Galaxy A9 (2018) …NOVO!

Samsung  Galaxy A9  (2018) … COMUNICARE shop – mobiteli Mostar …kontakt tel:036327374.

 

rate3

 

Samsung  Galaxy  A9 (2018)

 

 

gar11

Kontaktirajte nas za savjet ili cijene, tel: +38736327374
veselimo se Vašem pozivu kao i uspješnoj budućoj suradnji.

 

 

Vrhunski ergonomski dizajn

Sofisticirani stil koji ostavlja trajan dojam. Galaxy A9 uključuje sjajnu elegantnu obradu koja je dostupna u nizu raznovrsnih opcija prijelaznih boja. Njegov elegantan, ergonomski dizajn pruža udoban hvat tijekom sastanaka s klijentima i prezentacija.

Premium ergonomic design

*Dostupne boje mogu ovisiti o državi.

Doznajte više o prostranom zaslonu

Galaxy A9 sadrži veličanstven 6,3-inčni Full HD+ Super AMOLED beskrajan zaslon koji omogućuje prostran prostor na zaslonu pa možete jednostavno i precizno upravljati tijekom rada. Sada možete praktično prikazati e-poštu, dokumente i multimedijski sadržaj bez dosadne potrebe za klizanjem.

See more on the expansive screen

*Zaslon je dijagonalno izmjeren kao puni pravokutnik bez zaobljenih uglova.*Beskrajan zaslon: gotovo bez okvira, puno prednje staklo, zaslon od ruba do ruba.

Prva quad kamera u svijetu

Uz naprednu quad kameru koja uključuje 2X optički zum, ekspanzivan ultraširok kut od 120˚ i naprednu funkcionalnost dubine polja, Galaxy A9 omogućuje Vam da se usredotočite na određene pojedinosti u uredu i na terenu. Glavna kamera od 24 MP snima visokorazlučive slike čak i u slabo osvijetljenim radnim područjima.

The World’s First Quad Camera

Inteligentne funkcije kamere

Optimizator scene

*19 načina rada s Optimizatorom scene: hrana, portreti, cvijeće, zimski prizori, životinje, krajolici, zelenilo, stabla, neba, planine, plaže, sunčane zrake i zalasci sunca, vodene površine, scene ulica, noćne scene, slapovi, snijeg, ptice. Točnost Optimizatora scene može se razlikovati ovisno o okolnim uvjetima ili predmetu.

Pametnija interakcija

Uz Bixby, Galaxy A9 obavlja svakodnevne zadaće tako da se možete usredotočiti na važne stvari. Bixby Voice omogućava bržu obradu za pojednostavljenje Vašeg tijeka rada. Početni zaslon i Podsjetnik pomoćnika Bixby upravljaju ključnim zadaćama dok Bixby Vision prikuplja poslovne informacije kao pomoć pri Vašem radu.

A smarter way to interact

*Bixby prepoznaje samo određene naglaske i narječja engleskog (SAD), korejskog i mandarinskog kineskog. Drugi jezici još nisu podržani. *Upotreba pomoćnika Bixby može biti ograničena u nekim situacijama, uključujući i ne ograničavajući se na snimanje pomoću medija (videozapisi/igra/glas), pozive (uključujući i odlazni poziv), način maksimalne uštede energije, način za hitan slučaj, način rada za djecu i MirrorLink™. *Dostupnost usluga može se razlikovati ovisno o državi.*Bixby upravlja odabranim aplikacijama, ostale aplikacije još nisu podržane.*Potrebna je prijava na Samsung račun i veza s podatkovnom mrežom (Wi-Fi ili podatkovna mreža).*Moguće su izmjene korisničkog sučelja.

Primanje informacija na prvi pogled

Ostanite informirani da biste napredovali. Galaxy A9 omogućuje Vam da budete u tijeku s važnim ažuriranjima i da ih prikažete odmah uz Always On Display (uvijek uključen zaslon). Pregledajte obavijesti o nadolazećim sastancima s klijentima, upozorenja o vremenskim prilikama, datum i svjetsko vrijeme u trenutku, bez da „probudite” telefon.

Getting information at a glance

Odvojite poslovne i osobne poruke

Jednostavno balansirajte osobni i profesionalni život. Pomoću značajke Dual Messenger možete imati dva različita računa u istoj aplikaciji za razmjenu poruka. Razgovarajte bez napora s poslovnim suradnicima ili stupite u kontakt s obitelji bez potrebe za prijavom i odjavom.

Keep work and personal messages separate

*Podržane aplikacije mogu ovisiti o državi. *Značajka Dual Messenger možda neće biti podržana u aplikacijama koje ne prepoznaju ID-ove za prijavu više korisnika po računu. *Sve slike i značajke podložne su promjenama.

Snažne performanse za brzi rad

Galaxy A9 pruža iznimno brzo vrijeme odgovora i snažne performanse zahvaljujući osmojezgrenom procesoru te RAM-u od 6 GB ili 8 GB. Možete ubrzati tijekove rada na projektima i jednostavno obavljati više zadataka odjednom.

Powerful performance to work fast

*Modeli s 8 GB RAM-a dostupni su u nekim državama.

Dva broja na jednom telefonu

Uz opciju Dual SIM, Galaxy A9 omogućuje Vam da na istom telefonu imate poslovne i osobne brojeve, pa su poslovni i osobni život odvojeni. Kada ste na poslovnom putu u inozemstvu, možete jednostavno umetnuti međunarodnu SIM karticu, a domaći broj ostaje povezan.

Two numbers on one phone

*SIM kartica prodaje se zasebno. Dostupnost dual SIM kartice može ovisiti o državi ili operateru.

Obrambena sigurnost od čipa nadalje

Zaštitite svoje osobne podatke pomoću snažne sigurnosne platforme: Samsung Knox. Integrirana je u hardver i softver te pruža nekoliko slojeva obrane odmah iz kutije. Praćenje u stvarnom vremenu pomaže pri zaštiti i sprječavanju prodora u uredu ili na poslovnom putovanju.

Defense-grade security from the chip up

*Knox se odnosi na besplatnu ugrađenu sigurnosnu platformu Knox. **TIMA stoji za TrustZone-based Integrity Measurement Architecture.

Podešavanja uređaja iz Vašeg stražnjeg džepa

Daljinska konfiguracija velikog broja Samsung uređaja i prilagodba prema vlastitim potrebama uz konfiguraciju Knox koja se temelji na oblaku. Stvorite profile uz postavke, ograničenja, aplikacije i drugi sadržaj na uređaju, a upisani uređaji automatski će ih primiti putem Wi-Fi veze i mobilnih podataka.

Device tailor in your back pocket
COMUNICARE shop