Samsung Galaxy S10 • S10 PLUS • S10 Lite

Samsung  Galaxy S10 , S10 plus, S10 Lite … COMUNICARE shop – mobiteli Mostar …kontakt tel:036327374.

 

rate3

 

Samsung  Galaxy S10 … S10 plus … S10 Lite

 

gar11

Kontaktirajte nas za savjet ili cijene, tel: +38736327374
veselimo se Vašem pozivu kao i uspješnoj budućoj suradnji.

 

 

 

 

Dizajn

Telefon koji ne samo da se ističe, već se i izdvaja

Potpuno novi dizajn za gledanje bez ometanja. Bez udubljenja, bez smetnji. Precizan laserski rez, zaštita na zaslonu i Dynamic AMOLED zaslon koji štiti oči tako da je Infinity-O zaslon najinovativniji Galaxy zaslon do sad.

 

Za otključavanje jednostavno dodirnite staklo. Zaštitu smo premjestili sa stražnje strane telefona na prednju i ugradili ultrazvučni skener otiska prsta izravno u zaslon.

 

Kamera

Višefunkcionalna profesionalna kamera koja Vas pretvara u profesionalca

Uslikajte svijet u širokom kadru Koristite iznimno širokokutnu kameru za zapanjujuće kinematografske fotografije s vidnim poljem od 123 stupnjeva.

Pametniji fotoaparat za pametnije fotografije.Inteligentna kamera pomaže Vam zabilježiti zapanjujuće fotografije tako što predlaže kompoziciju i automatski optimizira postavke kamere prema sceni.

Performanse

Nova generacija performansi za generaciju korisnika koja ne može čekati

Vi imate moć dijeljenja. Bežično punjenje drugih uređaja omogućuje vam punjenje baterije drugih uređaja. A uz brzo bežično punjenje 2.0 napunite bateriju na 100 %, još brže.

Gledajte i dijelite gdje god Vas život odveo.Inteligentni Wi-Fi postiže veće brzine uz Wi-Fi 6 te se pouzdano i sigurno povezuje čak i na javne mreže.6 I bez zastoja prebacuje se na LTE kako bi postigao nevjerojatne podatkovne brzine do 2,0 Gbps.

Potpuna revolucija za igre. Izradili smo i hardver i softver koji Vam omogućuju bolje igranje bez zastoja

inteligencija

Telefon koji se prilagođava Vama da se Vi ne morate prilagođavati njemu.

Vaš novi Galaxy neprekidno radi kako biste bili korak ispred Inteligencija i napredni hardver uče kako koristite telefon te ga prilagođavaju kako bi dulje trajao i radio učinkovitije, kao i Vi kroz dan.

Korisna umjetna inteligencija olakšava Vašu svakodnevnicu. Bixby Routines predlaže često korištene aplikacije i zadatke ovisno o vremen u danu ili lokaciji na kojoj se nalazite kako bi razvio prirodno pametan doživljaj, samo za Vas.

 

 

 

COMUNICARE shop 📱👍